10 Eylül 2012 Pazartesi

İSTIKBAL BAZALARI

Güne iyi başlamanın en temel kuralı iyi bir uyku çekmektir. İyi bir uyku için ise ihtiyacınız olan şey İstikbal bazalarından birisi. Ülkemizin ve dünyanın önde gelen mobilya üreticilerinden olan İstikbal farklı boy ve ebatlarda olmak üzere değişik baza modelleri sunuyor. 80×190 cm ile 200×200 cm arasında farklı ebatlarda pek çok baza seçeneği sunan İstikbal her bütçeye uygun seçeneklerle dikkat çekiyor. Alanı küçük ve misafiri eksik olmayanlar için tek kişilik Alize Yavrulu Baza, rahatına düşkün olanlar için yatma konumu ayarlanabilen Orgatech Relax Baza İstikbal’in baza seçeneklerinde farklılıklarıyla dikkat çeken ürünler arasında yer alıyor.
Bazı modellerde sandık olarak kullanılabilen baza altı evinizde ekstra alan sağlarken kullanımı daha pratik hale getiriyor. İstikbal’in tüm bazalarına uygun yatak seçeneklerini de İstikbal mağazalarından temin edebiliyor olmanız bazanın ötesinde yatak için İstikbal kalitesi ve güvencesiyle kavuşmanıza imkan sağlıyor. İstikbal, Axess’e özel peşin fiyatına 12 taksit şimdi al Haziran’da ödemeye başla kampanyasıyla birlikte ayrıca 36 taksit seçeneğinyle ödeme imkanı sağlaması olması seçtiğiniz bazayı uygun bütçe koşullarıyla alma fırsatı sunuyor. Çift ve tek kişilik bazalarda 90×190 cm, 100×200 cm, 140×190 cm, 150×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm İstikbal tarafından sunulan baza boyutları olarak yer alıyor. Tek ve çift kişilik baza seçeneğine göre boyunuza ve kilonuza uygun olarak dilediğiniz bazayı rahatça bulabilmeniz ve güne iyi uykularla başlayabilmeniz İstikbal bazalarından geçiyor.








1 yorum:

  1. 2 boy profili çift kafa bükme makinamızda 10 saniye gibi kısa bir zamanda bükebilirsiniz ayrıca eş zaman içerisinde bütün deliklerini de makinamızla dele bilirsiniz.
    çok uygun fiyat ve tamamen hidrolik sistemdir makinamız.
    org.san.böl.27.cad kayseri FİMSA MAKİNA
    bülent bağış 0535 338 33 69

    YanıtlaSil